پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | قالیباف: گرانی‌های قیمت ارز و کمبود برق و گاز این روزها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است زیان ۲۵۰ همتی صنایع درپی قطعی برق برنامه‌های مجلس برای حمایت از بورس چیست؟ |رونق بازار سرمایه با بازار توافقی ارز دستور پزشکیان برای تسریع در پرداخت وام ازدواج سرنوشت نامعلوم تعهدات مالی سفرهای استانی دولت سیزدهم به خراسان رضوی واریز سود به حساب بیش از ۲۰ میلیون سهامدار در پاییز ۱۴۰۳ جلسه غیرعلنی مجلس در مورد نوسانات نرخ ارز برگزار شد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۰ هزار تومان
سرخط خبرها

سیگنال منفی به بازار خودرو | خودروسازان کاهش تولید داشتند + نمودار (۹ خرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۰۹۲۶
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۶
سیگنال منفی به بازار خودرو | خودروسازان کاهش تولید داشتند + نمودار (۹ خرداد ۱۴۰۳)
اطلاعات خودروسازان در سایت کدال سازمان بورس به روز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سه خودروساز بزرگ کشور در پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ به نسبت اردیبهشت سال گذشته افت ۱۷.۵ درصدی تولید را در کارنامه ثبت کردند.

ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو در پایان دومین ماه از فصل بهار ۱۴۰۳ در مجموع حدود ۱۱۶ هزار و ۲۰۰ دستگاه انواع خودروی سواری را در خطوط تولید خود تکمیل کردند. آنها در مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱۴۰ هزار و ۸۵۰ دستگاه از محصولات حاضر در سبد محصولات سواری خود را تولید کرده بودند تا شاهد کاهش تیراژ حول و حوش ۲۴ هزار و ۷۰۰ دستگاهی در تولید انواع سواری در سه شرکت خودروساز بزرگ کشور در بازه زمانی مورد بررسی باشیم.

بررسی اطلاعات فروش خودروسازان نیمه دولتی در پایان اردیبهشت سال جاری حکایت از افت نزدیک به ۱۳ درصدی دارد.

سیگنال منفی به بازار خودرو | خودروسازان کاهش تولید داشتند + نمودار (۹ خرداد ۱۴۰۳)

ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو در پایان دومین ماه از سال جاری حدود ۱۰۴ هزار و ۴۵۰ دستگاه خودروی سواری را برای متقاضیان فاکتور کردند. تیراژ فروش خودروسازان یاد شده در همین بازه زمانی در سال گذشته خبر از فروش حول و حوش ۱۲۰ هزار و ۲۵۰ دستگاهی دارد؛ بنابراین شاهد هستیم که به زبان درصد ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو حدود ۱۵ هزار و ۸۰۰ دستگاه کمتر از محصولات سواری خود را روانه باز کرده اند.

افت فروش یاد شده زنگ خطر را برای بازار به صدا در آورده و می‌تواند روی قیمت بازاری محصولات سه خودروساز بزرگ کشور تاثیر منفی داشته باشد.

سیگنال منفی به بازار خودرو | خودروسازان کاهش تولید داشتند + نمودار (۹ خرداد ۱۴۰۳)

سیگنال منفی که از تولید و فروش خودروسازان در اردیبهشت ۱۴۰۳ روانه بازار شد می‌تواند اثر خود را در خرداد امسال روی قیمت‌های بازاری تا حدی بگذارد. این مساله می‌تواند این ذهنیت را در خریداران تقویت کند که خرید خود را جلو بیندازند.

این احتمال وجود دارد که کفه حضور خریداران در بازار به نسبت فروشندگان سنگین شده و نمودار قیمت‌ها روند صعودی به خود بگیرند.

تحلیلگران معتقدند دلیل اصلی این افت تولید و فروش را باید در ضعیف شدن بنیه مالی شرکت‌های خودروساز به دلیل نرسیدن مجوز افزایش قیمت جست و جو کرد.

به روز نشدن لیست قیمت‌های محصولات تولیدی خودروسازان سبب می‌شود تا آنها نتوانند به موقع نقدینگی را به قطعه‌سازان تزریق کنند. همین اتفاق می‌تواند فیتیله تیراژ تولید را پایین بکشد. افت تولید سبب می‌شود خودروسازان محصول کمتری هم برای عرضه به بازار فاکتور کنند.

باید منتظر ماند و دید خودروسازان در چند ماه پیش رو می‌توانند افت تولید و فروش خود را جبران کنند یا خیر؟

منبع: اقتصادنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->